Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2008

Ευχαριστώ...δεν θα πάρω...

....έχει φτάσει πια ο κόμπος στο χτένι...η οικονομική κατάσταση της πλειοψηφίας των Ελλήνων είναι σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης!!!
Τα κόμματα που αναλαμβάνουν τις τύχες μας εναλλάξ...δεν πείθουν ούτε παιδάκι δημοτικού
ότι θα μπορέσουν να αλλάξουν επιτέλους την πορεία της χώρας από τον κατήφορο.
Η πολίτικη τους έχει γίνει τόσο προβλέψιμη που έχει καταφέρει να αηδιάσει ακόμα και τους πιο πιστούς υποστηρικτές που έχουν. Η...ΝΔ μας δείχνει ξεκάθαρα ότι δεν θέλει να συνεχίσει να έχει την εξουσία. Το ΠΑ.ΣΟ.Κ από την άλλη, βλέπει ότι ήρθε πάλι η σειρά του να κάνει φύλλα και να πάρει μια άτυπη ρεβάνς από τον βασικό αντίπαλό του και διεκδικητή της εξουσίας.
Τα άλλα κόμματα τρέχουν, φωνάζουν και κάνουν ότι μπορούν, για να πάρουν μεγαλύτερο κομμάτι από την πίτα. Ο κόσμος έχει αγανακτήσει...φωνάζει,βρίζει, παραπονιέται, καταριέται άλλα και πάλι θα κάνει αυτό που του έχουν μάθει να κάνει...να φέρει στην εξουσία ένα κόμμα, που θα συνεχίσει αυτό που άφησε το προηγούμενο στην μέση,γιατί αν συνέχιζε το ίδιο θα γινόταν η κατάσταση πολύ επικίνδυνη και για τους δυο τους.
Στους τυφλούς επικρατεί ο μονόφθαλμος δηλαδή!!!! Ωραία...τι ωραία...υπέροχα!!!!!
Ε...όχι κύριοι!!!!
Ευχαριστώ...δεν θα πάρω!!!
Έχετε φτιάξει τα πράγματα στα μέτρα σας...μας έχετε κάνει όλους πιόνια στην σκακιέρα σας!!!
Αν ψηφίσω θα κάνετε το δικό σας!!!
Αν δεν ψηφίσω πάλι το δικό σας θα κάνετε!!! Μονά ζυγά δικά σας!!!
Ε ΌΧΙ!!! ΘΑ ΦΩΝΆΞΩ ΜΕ ΌΛΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΔΎΝΑΜΗ:ΣΑΣ ΠΉΡΑΜΕ ΧΑΜΠΆΡΙ ΚΎΡΙΟΙ!!!!
Ήρθε η ώρα να τα ακούσετε ένα χεράκι!!!!
Δεν τρώμε άλλο κουτόχορτο!
Εγώ προσωπικά δεν θα ψηφίσω κανένα κόμμα,αν δεν αλλάξει το πολιτικό σύστημα που έχετε φτιάξει για να εξυπηρετεί τα συμφέροντά σας.
Το μόνο που μπορεί να γίνει είναι να δημιουργηθεί ένας τομέας που θα αποτελείτε απο δικαστικούς, ορκωτούς λογιστές και απο κάποιους άλλους αρμόδιους, για να ελέγχει στο τέλος της κάθε περιόδου, όλα όσα έγιναν από την κάθε κυβέρνηση.
Δεν είναι δυνατόν να φεύγει ένα κόμμα από την κυβέρνηση του κράτους και να μην λογοδοτεί!
Να μην κλείνουμε ταμείο!!!
Να μην τρέχει τίποτα!!!
Αν όλοι αυτοί που δεν κάνουν καλά την δουλεία τους χάσουν τις περιουσίες τους σε μια νύχτα. Αν μπουν και στην φυλακή ακόμη, αν κριθεί ότι έκαναν κατάχρηση εξουσίας,τότε οι επόμενοι θα το σκεφτούν καλύτερα πριν θέσουν υποψηφιότητα.
Και κυρίως δεν θα χάσει η χώρα και ο Έλληνας πολίτης από την ανικανότητά τους!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: