Σάββατο 26 Ιουλίου 2008

Επιτέλους...

...τρεις μήνες περίπου χρειάστηκε να περάσουν για να καταβάλει η ΑΤΕ στην κυρία Αναστασία Γαντζία 32.000 euro χρήματα δικά της που είχαν αφαιρεθεί από τον λογαριασμό της, από κάποιον ή κάποιους μέσα από το υποκατάστημα της ΑΤΕ στην Λευκάδα. Για να γίνει αυτό βέβαια, η τράπεζα απέτησε από την κ.Γαντζία να υπογράψει ότι δεν έχει άλλες απαιτήσεις από την τράπεζα και μ αυτό τον τρόπο να γλυτώσει τα χειρότερα από την αγωγή που είχε ασκηθεί εναντίον της τράπεζας από την Α.Γαντζία, άλλα και να επιδείξει από την άλλη μια κίνηση καλής θέλησης.
Η περίεργη αυτή υπόθεση στην Α.Τ.Ε bank Λευκάδας ξεκίνησε πριν τρεις μήνες και έλαβε τέλος στην αρχή της εβδομάδας!
Τέλος καλό για την κυρία Αναστασία Γαντζία που εάν πήγαινε σε δικαστικούς αγώνες για να πάρει τα χρήματα θα περίμενε έως το 2010 που είχε ορισθεί η δικάσιμος και ακόμα παραπέρα!!!!!!
Η υπόθεση αυτή ωστόσο δεν έχει κλείσει άλλα βρίσκεται κυριολεκτικά στην αρχή, μιας και πέρα από την υπόθεση της κυρίας Α.Γαντζία που έκλεισε, υπάρχουν άλλες 60 παρόμοιες υποθέσεις στο ίδιο υποκατάστημα της τράπεζας.
Σίγουρα έχουμε να κάνουμε με ένα κύκλωμα τοκογλυφίας που δρούσε στο νησί της Λευκάδας εις βάρος της ΑΤΕ και σίγουρα δεν είναι όλες εντελώς αθώες όπως η υπόθεση που έκλεισε.
Απο τις υποθέσεις που βρίσκονται ανάμεσα σε αυτές τις 60 που υπάρχουν ,σίγουρα κάποιες θα βρωμάνε.
Όλα αυτά βέβαια έχουν πάρει τον δρόμο προς την δικαιοσύνη, που έχει στα χέρια της μια πολύ δύσκολη υπόθεση, μιας και ο κύριος ύποπτος Γραμματικόπουλος Σπύρος ,ο ένας από τους ταμίες της τράπεζας, αυτόν τουλάχιστον που δείχνουν όλα τα στοιχεία ως δράστη, είναι νεκρός εδώ και τρεις μήνες και δεν έχει εξακριβωθεί ακόμα από την Ελληνική δικαιοσύνη η ενοχή του.
Καλά ξεμπερδέματα δηλαδή !!!!!
Προς το παρόν αυτό που μπορώ να πω εγώ για την συνέχεια είναι όχι το δικό μου αγαπημένο:
αυτό μάλιστα....όπως θα ήθελα άλλα....τώρα μάλιστα....τα πιάσαμε τα λεφτά μας!!!!


Τετάρτη 23 Ιουλίου 2008

Το σωστό να....λέγεται...

Καλό είναι να μην ξεχνάμε να λέμε και τα σωστά που γίνονται σ αυτή την χώρα!!! Όλα είναι προγραμματισμένα με σοφία και δρομολογούνται
κάπως έτσι...

Κυριακή 13 Ιουλίου 2008

μπορούμε και καλύτερα...



εξάλλου,μιλάμε για έναν κόσμο που δημιουργούμε εμείς...μιλάμε για το αύριο,άλλα και το σήμερα...μιλάμε για τα παιδιά μας.......