Δευτέρα 5 Μαΐου 2008

Υποθεση υπεξαίρεσης σε Ελληνική τράπεζα ?


Σίγουρα κάτι τέτοιο φαίνεται πως έχει συμβεί σε υποκατάστημα τράπεζας, όπου κάποιος ή κάποιοι έπαιρναν μεγάλα ποσά από λογαριασμούς ενός βιβλιαρίου σίγουρα, (υπάρχουν στοιχειά στα χέρια μου και θα δημοσιοποιηθούν από το blogg) και τουλάχιστον άλλη μια περίπτωση που ομολόγησε σε εμένα ο διευθυντής του υποκαταστήματος χωρίς ωστόσο να εχω στοιχειά από αυτή, η άλλη παρόμοια υπόθεση στα χέρια μου.
Η απάτη αυτή όμως έγινε κυρίως εις βάρος κάποιου κατόχου λογαριασμού ο οποίος το ανακάλυψε όταν πήγε να κάνει ενημέρωση του συγκεκριμένου λογαριασμού,που δεν είχε χρησιμοποιήσει για ένα σχεδόν χρόνο και του είπαν από το ταμείο ότι αντί των 32.000 EURO που θα έπρεπε να έχει μέσα το βιβλιάριό του, είχε μόνο 200 EURO!!!
Το υποκατάστημα της Αθήνας έστειλε την κάτοχο του βιβλιαρίου(ειναι γυναίκα 55-60 χρονών) στο υποκατάστημα που φαίνονταν ότι έχουν γίνει οι αναλήψεις.
Αυτό βρίσκεται σε νησί του Ιονίου και εκεί έπρεπε να ταξιδέψει με έξοδα δικά της (για μια διαδικασία που ειναι καθαρά της τράπεζας) για να πάρει τα δικά της χρήματά!!!
Η αποκάλυψη της απάτης έγινε Παρασκευή και η κυρία αυτή, την Κυριακή μπήκε στο ταξίδι της αναζήτησης των δικών της χρημάτων τα οποία είχε καταθέσει στην τράπεζα για φύλαξη υποτίθεται.
Μεγάλη Δευτέρα η κάτοχος του βιβλιαρίου συνοδευομένη από συγγενικό της πρόσωπο και από εμένα, φτάνει στην τράπεζα όπου συναντάει τον διευθυντή, που την αντιμετωπίζει υπεροπτικά και αντί να της δώσει τα χρήματά της, την βάζει να κάνει μια αίτηση για την κίνηση του λογαριασμού της και μας κλείνει ραντεβού για την επόμενη μέρα.

Θα πρέπει να σας πω εδώ ότι θεώρησα φυσιολογικό το να θέλει η τράπεζα να κάνει έναν ελέγχο και κατόπιν να δώσει τα χρήματα στον πελάτη της.


Συνεχίζεται....

5 σχόλια:

Νικόλαος Παπουτσής είπε...

Έχω θέμα που καίει...για περάστεεεεεεεε

χαχαχαχα

αυτό...μάλιστα

dyosmaraki είπε...

Ο έλεγχος από πλευράς της Τράπεζας είναι δικαιολογημένος.
Το ποσό που λείπει δεν είναι δικαιολογημένο.

Νικόλαος Παπουτσής είπε...

@ Αγαπημενο μου Δυοσμαρακι
για ποσες μερες ειναι
δικαιολογημένος η ο έλεγχος?

Εχουν περάσει πάνω απο είκοσι
μέρες...

dyosmaraki είπε...

Οταν είναι υποκατάστημα επαρχίας η αλήθεια είναι πως παίρνει χρόνο γιατί πρέπει να λάβουν γνώση οι κεντρικές υπηρεσίες και το σύστημα εσωτερικής επιθεώρησης...

bagie είπε...

Ελεγχο τωρα το λεμε?Ο κλεψας του κλεψαντος..Θα μας ξεζουμισουν..ΑΑΧ Γιαυτο και οι αλλες Χωρες γελανε με τα χαλια μας και τις γκαφες μας..
Φιλακια Ξωτικα!!!